Obvestilo staršem 25.5.2020

Spoštovani učenci, starši, skrbniki in sodelavci.

 

Najprej se vam vsem zahvaljujem za vašo potrpežljivost in pripravljenost za sodelovanje. COVID – 19 nam jo je močno zagodel. Znašli smo se v nam neznanem položaju, kakršnega nismo bili deležni od osamosvojitve Slovenije. Stvari se dnevno spreminjajo, tako tudi navodila za delo na šoli. Informacije ter dezinformacije so dnevno padale z vseh strani. Za šolo in delo na šoli so verodostojna le navodila MIZŠ ter priporočila ZRSŠ in NIJZ.

Ker so navodila in priporočila za posebni program vzgoje in izobraževanja prišla tik pred zdajci, ste tudi starši navodila prejeli tik pred zdajci.

Kakor koli, z današnjim dnem so se nam na šoli pridružili učenci 9. razredov in posebnega programa vzgoje in izobraževanja. Na šoli se trudimo vzdrževati varnostne ukrepe kolikor je najbolj možno, vendar ne moremo zagotavljati varnostnih pogojev, kot jih priporočajo na NIJZ. Tako vas še enkrat obveščamo, da v primeru kakršnih koli znakov COVID – 19 oziroma drugih bolezenskih znakih, ostane vaš otrok doma.

Varnostni ukrepi bodo kljub preklicu epidemije, 1. 6. 2020, še vedno ostali do preklica s strani šoli nadrejenih inštitucij.

Upam in želim si, da se v živo vidimo čim prej, ter da bomo v jeseni kolikor toliko normalno zakorakali v novo šolsko leto.

 

Še enkrat hvala in ostanite zdravi.

Zoran Kvartič, ravnatelj

Related Images:

Morda vam bo všeč tudi...

o